5 Batterij tips voor Pokémon go

We kennen het allemaal nu wel, je bent lekker pokémons aan het vangen maar je ziet dat je batterij zo snel leeg gaat. Zelf heb ik dit ook heel erg, maar met deze tips en trucs heb ik mijn speeltijd kunnen verlengen.

 

  1. De kaart vooraf downloaden.

Als je de google maps app download op je telefoon kan je bij het menu (aan de linkerzijde) onder “offline gebieden” een deel van de Nederlandse kaart downloaden. Als je dit download hoeft de pokémon go app het niet meer te doen wanneer je aan het spelen bent en dit bespaart een heleboel batterij.

 

  1. Battery saver van je mobiel.

Op elke mobiel zit wel een “battery saver” als je deze aanzet vanuit je instellingen zorgt het ervoor dat je mobiel minder je apps op je achtergrond refresht en je prestaties worden iets minder. Maar dit zorgt er wel weer voor dat je het spelen van pokémon go nog langer kan uithouden. Het draait allemaal om de batterij.

 

   3. Powerbanks

Powerbanks zijn draagbare accu’s, ze kunnen je mobiel opladen zonder stekker en stopcontact. Dit zijn hele handige dingen als je echt van plan bent een uurtje of 3 op jacht te gaan. Je kan powerbanks bijna overal aanschaffen. De meest handige powerbanks vind ikzelf die van 10.000mah of hoger, maar dit geeft wel weer een prijs van rond de 30 euro. Als je het waard vind om een powerbank aan te schaffen is het een vrij slimme oplossing voor het verlengen van je pokémon go sessie!

 

  1. Apps op je achtergrond

Ook een handige tip om je batterij te besparen is om je “apps op de achtergrond” af te sluiten. Op iphone doe de dit door 2x op je home knop te drukken en alles omhoog te vegen (behalve pokémon go natuurlijk!) en op android door op het vierkantje of de dubbele vierkantjes te tikken en dan alles naar de zijkant te vegen. Veel mensen vergeten dit nog wel eens. Je zorgt ervoor dat je telefoon over niks anders hoeft na te denken dan pokémon go en dit bespaart ook weer een beetje batterij.

 

  1. Battery saver van Pokémon go zelf

De app heeft bij “settings” een optie “battery saver”. Als je deze aanklikt zorgt de app ervoor dat als je je scherm van je af houd, of je telefoon naar beneden houd, dat het scherm op zwart gaat. Dit is niet de beste batterij bespaar optie maar het zorgt voor een heel klein deel voor je batterij.

Ik hoop dat jullie dit handige tips vonden, zelf gebruik ik ze allemaal op tip 5 na, en ik houd het rond de 6 uur vol totdat alles leeg is. Ik wens jullie vel succes met je pokémon avontuur en misschien spreken we later nog. Seeya!

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..