Egg hatching Pokémon go (3 tips)

egg hatching tips
Je kunt Pokémon verzamelen door ze te vangen, maar je kunt ze ook zogenoemde Pokémon Eggs verzamelen en deze uit laten komen met de Egg incubator. Deze krijg je aan het begin van het spel. Per ei moet je een bepaalde afstand afleggen, voordat deze uitkomt. Er zijn eieren van 2, 5 en 10 kilometer. De eieren zijn te verkrijgbaar bij Pokéstops. Maar hoe kun je een Pokémon ei uit laten komen? Wij geven je drie tips voor het uit laten komen van een Pokémon ei.

1. Leg zoveel mogelijk kilometers af

De afstand die je moet afleggen voordat je ei uitkomt, is afhankelijk van het soort ei. Hoe langer de afstand, hoe zo’n betere Pokémon eruit komt en hoe meer XP je zal ontvangen. Het loont dus zeker wel om een langere afstand af te leggen. Deze wordt gemeten met gps. De maximumsnelhoud ligt omstreeks 24 kilometer per uur. Als je sneller gaat (zoals met de auto), zal de afstand ook niet worden meegenomen, tenzij je extreem langzaam rijdt. Het is het beste om de afstand lopend af te leggen. Dan kun je tegelijk opzoek naar nieuwe Pokémon. Onthoud dat je spel actief moet zijn, anders wordt de afstand die je aflegt niet geteld.

2. Je hoeft de eieren niet voor later te bewaren

Het aantal Combat Points (CP) die uitgebroede Pokémon hebben, zijn gebaseerd om de hoogte van je trainerslevel op het moment van het verkrijgen van het ei. Dit betekent dat het bewaren van Pokémon Eggs tot jij een hoger niveau hebt bereikt, geen invloed hebben op het aantal CP van de Pokémon die uit het ei komt. Elke keer dat jij een level omhoog gaat, zal je Pokémon ook in level omhooggaan. Je kunt ze dus net zo goed gelijk uitbroeden.

3. Gebruik je Egg incubators verstandig

Een oranje Egg incubator is ontwikkeld om zoveel mogelijk eieren uit te broeden als je wil. Zorg er daarom voor dat je zoveel mogelijk eieren verzameld bij Pokéstops en deze uitbroedt. Zo krijg je meer Pokémon alleen maar door het afleggen van afstanden. Tip om deze te gebruiken voor de korte afstanden, omdat deze Egg incubator toch onbeperkt gebruikt kan worden. Bij het omhoog gaan van je level kun je een beloning krijgen in de vorm van een blauwe Egg Incubator. Deze kun je drie keer gebruiken, voordat ze verdwijnen. Gebruik deze dus wijs en bewaar ze voor je lange afstand eieren.

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..