Hoe kun je opnieuw beginnen met Pokémon Go?

Pokémon Go, een razend populair spel waarin je in de echte én in de Pokémonwereld opzoek gaat naar nieuwe Pokémon. Het doel is om de beste Pokémontrainer te worden. Wil je opnieuw beginnen met Pokémon Go, om al je opgedane kennis te gebruiken om de beste Pokémon speler te worden? Misschien wil je, net zoals Pokémontrainer Ash, graag beginnen met Pikachu. Of wil je graag weten hoe jij je account van Pokémon Go kunt verwijderen? Er zijn verschillende manieren om te stoppen met spelen of om overnieuw te beginnen. Je kunt bijvoorbeeld een nieuw account aanmaken, maar je kunt er ook voor zorgen dat je accountsgegevens worden gewist en vervolgens compleet opnieuw beginnen met spelen.

Compleet stoppen met spelen

Om jezelf alle toegang tot de applicatie te ontzeggen, kun je de app van je telefoon verwijderen. Echter, als je de app opnieuw installeert, heb je kans dat je weer verder gaat waar je de vorige keer bent gebleven. Om je account volledig te wissen moet je eerst naar de website van Niantic (ontwikkelaar van de game) gaan en hier een specifiek verzoek indienen om je accountgegevens te wissen. Vul hier je inloggegevens in en kies het onderwerp ‘delete account’. Vervolgens moet jij je nickname opgeven en kun jij je account wissen. Vink hiervoor alle vier de vakjes aan die in beeld komen. Daarna kun je de app van je telefoon verwijderen. Let op: alle gegevens worden verwijderd en dit is niet meer terug te draaien.

Opnieuw beginnen met Pokémon Go

Wil je later toch weer opnieuw beginnen? Dan kun je de applicatie weer opnieuw downloaden en weer een account aanmaken. Let op: hierbij is het niet mogelijk om hetzelfde e-mailadres en username weer te gebruiken. Om Pokémon Go veilig én opnieuw te spelen, zonder dat je accountgegevens worden blootgegeven, kun je ook een apart (nep) Google-account aanmaken. Ga hiervoor naar Gmail en maak een nieuw account aan. Gebruik dit e-mailadres en een nieuwe username om een nieuw account in Pokémon Go aan te maken. 

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..