Hoe werkt de lure module in Pokémon go?

Om je te helpen kun je bij Pokémon Go verschillende items en upgrades inzetten. Deze helpen je om bijvoorbeeld meer Pokémon te vinden, ze te kunnen vangen of om meer ruimte in je tas te creëren. Om tijdelijk meer Pokémon naar je toe trekken is er de zogenoemde Lure module ontwikkeld. Het leuke hiervan is dat jij en mensen in je omgeving hiervan kunnen profiteren. Het voordeel? Samen met je teamleden kun je meer Pokémon vangen.

De Lure Module

luremoduleDe Lure is een iets ingewikkelder item vergelijken met de andere items. Om op een handige manier Pokémon te lokken kun je gebruikmaken van de zogenaamde Lure. Als je een Lure inzet, zullen er voor 30 minuten lang meer Pokémon worden aangetrokken naar de Pokéstop waar jij je op dat moment bevindt. Deze Lure werkt niet alleen voor jou, maar voor iedereen die zich bij jou in de buurt bevindt. Hierdoor kunnen jullie samen meer Pokemon vangen dan anders. Een ander voordeel is dat jij ook naar plekken in de buurt kunt gaan waar een Lure Module is ingezet. Dit betekent dat jij je voordeel kunt doen zonder er Pokécoins voor hoeven in te leveren. Maar wees waakzaam, er worden tegenwoordig ook al Lures ingezet om je te beroven van je Pokémon, geld én telefoon.

Verschil Lure Module en een incense

Beide items zorgen ervoor dat je voor 30 minuten lang meer Pokémon worden aangetrokken en je tijdelijk meer kans hebt om ze tegen te komen. Het verschil met de Lure is dat deze krachtiger is en ook voor je omgeving geldt. De Lure modules zijn duurder dan de incenses, maar omdat de Lure beter werkt is dit ook meer dan logisch.

Pokémon vangen met behulp van items

In het spel zijn er verschillende soorten items verkrijgbaar. De items kunnen je helpen om Pokémon te vinden en te vangen. Om een Pokémon te vangen, heb je een Pokéball nodig. Met het vangen van Pokémon verdien je punten (XP). Door het verdienen van XP zal je trainer level stijgen en zal je een betere trainer worden. De Pokéballs zijn te koop in drie verschillende hoeveelheden. Namelijk voor 20, 100 en 200 stuks.

Andere hulpmiddelen

Ook zijn er hulpmiddelen die je helpen bij het spel. Om bijvoorbeeld tijdelijk meer Pokémon aan te trekken kun je de Incense en Lure module inzetten. Bij Pokéstops heb je kans om Poké eggs (eieren) te vinden. Deze kun je uitbroeden in de Egg incubator. Een Lucky Egg zorgt ervoor dat je twee keer zoveel XP kunt verdienen. Deze duurt 30 minuten. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een bag upgrade kopen. Er kunnen dan meer items (en Pokémon!) in je tas.

Pokécoins

Om items te kunnen kopen heb je zogenoemde Pokécoins nodig. Dit is het betaalmiddel in Pokémon Go. Met deze munten kun je in de winkel verschillende items en upgrades kopen. De Pokécoins kun je door het spelen van het spel verdienen. Echter zal je hier wel wat geduld voor moeten hebben, want je krijgt ze niet zomaar. Een snellere manier om Pokécoins te krijgen is door ervoor te betalen. Voor een Lure module betaal je 100 Pokécoins. Voor 8 modules betaal je 680 Pokécoins.

Wat is Pokémon?

Toen Pokémon in 1995 uit werd gebracht als spel voor de Game boy, was het binnen mum van tijd razend populair. In dit spel bevind jij je in een fysieke wereld met allerlei Pokémon. Dit zijn kleine wezentjes met elk hun eigen krachten. In het spel ben jij de trainer die Pokémon verzameld, ze bestudeerd en tegen andere trainers en hun Pokémon vecht. Het doel is dan ook om er zoveel mogelijk te veroveren en te verzamelen. In totaal zijn er 150 Pokémon in het spel.

 

De nieuwe variant: de interactieve Pokémon Go

Om het spel nieuw leven in te blazen heeft een ontwikkelaar het spel Pokémon Go uitgebracht. Dit is het eerste officiële Pokémon spel dat op de smartphone gespeeld kan worden. Er is alleen één heel belangrijk item dat verschilt van de originele versie; voor dit spel zal je daadwerkelijk rond moeten lopen. Zit er een paar honderd meter verderop een Pokémon? Dan zal je de deur uit moeten om die Pokémon op je smartphone te kunnen pakken en te vechten met andere soorten Pokémon. Dit maakt Pokémon Go tot een zeer interactief spelletje.

 

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..