Over ons

PokéPedia.nl is de website als het gaat om de populaire app Pokémon go. Met het Pokémon spel voor Android en iOs is het mogelijk om Pokémon te vangen bij jou in de buurt. Wij proberen jou daar een handje bij te helpen. Neem daarom een kijkje in onze Pokédex of bekijk de tips die we hebben geschreven. Heb je vragen over het spel? Laat gerust een reactie achter of neem contact met ons op.

PokéPedia.nl is geen onderdeel van Nintendo, maar een website opgezet door fans voor fans.

Over Pokémon Go

Pokémon Go is het Augmented Reality spel voor de smartphone dat in 2016 uitkomt. Het spel is ontwikkeld door the Pokémon company en Nintendo. Met het spel wordt het eindelijk mogelijk om Pokémon te vangen in de echte wereld. Het spel kan gespeeld worden op Android toestellen en iOs toestellen. In je eigen omgeving ga jij op pad om Pokémon te vangen, te strijden tegen andere Pokémon meesters en opdrachten uitvoeren.

Door middel van de locatie op je smartphone zie jij direct of er een Pokémon in de buurt is. Zodra je er een tegen komt begint je telefoon te trillen en kun jij er voor kiezen om de battle aan te gaan. Om het spel beter te kunnen spelen kan er gebruik gemaakt worden van een speciale armband. Dit is de Pokémon go plus, wie deze draagt hoeft niet constant op de telefoon te kijken of er een Pokémon in de buurt is. Via de armband kunnen verschillende handelingen in het spel worden uitgevoerd.