Pokécoins guide

pokecoins

Pokécoins zijn een belangrijk onderdeel in Pokémon go. Het is het betaalmiddel waar jij items mee kunt kopen. Pokécoins kunnen in het spel verdient worden, maar kunnen ook voor echt geld gekocht worden.

Pokécoins het betaalmiddel in Pokémon go

Het Pokémon GO spel blijft een spannend spel en er worden elke keer nieuwe dingen aan toegevoegd om de spelers nog meer plezier en uitdaging te bieden. Niets wordt gespaard en overal ter wereld worden spelers enthousiast gemaakt om zich ook toe te voegen en het spel mee te spelen. Jong of oud, iedereen is er wel voor in. Voor de een is het echter lastiger om een Pokémon te vangen dan een ander of juist om tot een volgende level te komen dan de andere.

Nu is het dus ook mogelijk om met geld dergelijke dingen gemakkelijker te laten maken voor je in het spel. Zo kun je nu ook in het Pokémon GO spel betalen met Pokécoins. De Pokécoins zijn munten in het Pokémon GO spel om betalingen te kunnen doen. Je kunt er bijvoorbeeld diverse items mee kopen of juist extra tijd. De mogelijkheden zijn enorm en voor de Pokémon GO spelers kunnen de Pokécoins een goede manier zijn om het spel nog geavanceerder te maken en meer mogelijkheden te krijgen in het spel.

Er is juist gekozen voor de Pokécoins als betaalmiddel omdat het spel internationaal gespeeld wordt en bijna in alle landen spelers met dit spel inde weer gaan. Er is daarom een betaalmiddel uitgevonden die het mogelijk maakt om wereldwijd met dezelfde munt te kunnen betalen. Zo is er een munt die voor alle spelers dezelfde waarde heeft, waar je je ook op aarde bevind. Je kunt daarmee op een gemakkelijke manier met een zelfde munt betalen in het spel.

De Pokécoins zijn te vergelijken met Bitcoins die al langer bekend zijn in de digitale betaalwereld. De Pokécoins koop je met echt geld. Voor elke valuta is er een overzicht van hoeveel Pokécoins je voor een bepaalde valuta ontvangt. Voor Nederland geldt dat je voor € 1,09 100 Pokécoins kunt kopen. Vervolgens kun je met die Pokécoins allerlei items of extra’s in het spel aanschaffen.

Je kunt dus met deze Pokécoins in de app verschillende aankopen doen om je spel verder te kunnen spelen. De Pokécoins zorgen er daarmee voor dat je het Pokémon GO spel nog leuker en uitdagender kunt maken. Met de Pokécoins kun je namelijk items aanschaffen die je sterker en beter maken waardoor je een nog betere Pokémontrainer wordt. Je kunt bijvoorbeeld Pokéballen kopen en daarmee meer oefenen in he spel.

Stel je hebt 100 Pokécoins gekocht. Met deze 100 Pokécoins kun je bijvoorbeeld weer 20 pokéballen kopen. Naast het kopen van pokéballen je ook extra tijd kopen. Met deze tijd krijg je dan de mogelijkheid om een Pokémon te vangen die na betaling van 80 Pokécoins voor 30 minuten lang naar jou wordt gelokt. Ook zijn er andere dingen te koop zoals bijvoorbeeld meer ruimte in je tas zodat er nog meer pokéballen in passen. Ook in dit spel geldt hoe meer je met Pokécoins koopt hoe meer korting je krijgt in het Pokémon Go spel.

Tips om sneller Pokécoins te krijgen

pokecoins

Het Pokémon Go spel is nu ook uitgebreid met Pokécoins. Je kunt met dit betaalmiddel, dat voor iedereen wereldwijd hetzelfde is, in de Pokémon Go App aankopen doen in het Pokémon Go spel. De Pokécoins maken daarmee het spel leuker en nog uitdagender omdat het je in staat stelt meer te kunnen in het spel. De mogelijkheden in het spel worden hiermee uitgebreid waardoor er meer speelplezier is.

Er is wel een groot nadeel; De Pokécoins kosten wel gewoon geld. Voor veel spelers is dit juist erg jammer en is de uitbreiding van het spel met Pokécoins geen goede ontwikkeling. Niet iedereen heeft het ervoor over om te betalen voor dit spel. En wat dacht je van de spelers die het gewoonweg niet hebben om te besteden aan het spel. Op deze manier wordt het een elite aangelegenheid en is het niet meer een spel voor iedereen.

De doorgewinterde (bijna professionele) spelers van het spel vinden juist dat je het spel op eigen kracht moet spelen en is het kopen van Pokécoins iets wat het spel alleen maar verpest. Het is juist spannender op het spel op eigen krachten te spelen. Maar uiteindelijk heeft iemand die wel de Pokécoins koopt gewoon een enorm voordeel op iemand die ze niet koopt waardoor je sneller je doel bereikt. Pokécoins zijn daarom wel in trek bij het overgrote deel van de spelers.

Hoe zit het dan met spelers die geen geld hebben of geen geld willen uitgeven aan Pokécoins? Gelukkig kun je ook Pokécoins verdienen zonder deze te moeten kopen. In beginsel krijg je sowieso zakgeld van Professor Oak. Met dit zakgeld kun je zeker wel het spel goed doorkomen en je verder ontwikkelen als trainer. Ook zijn er veel plekken in het Pokémon spel te vinden waar je gratis items krijgt. Als je een gym gaat verdedigen en deze met succes weet te verdedigen dan maak je ook kans op het verdienen van extra Pokécoins.

Ook zijn er tal van andere manieren op het internet gaan circuleren om gratis Pokécoins te krijgen. Pokémon spelers over de hele wereld laten elkaar weten op onder andere chatfora hoe je bepaalde items kunt verkrijgen zonder dat je met Pokécoins hoeft te betalen. Ook zijn er manieren om Pokécoins te bemachtigen middels hacktools. Op deze websites zijn zogenoemde cheat codes te vinden waarmee je soms wel 25000 Pokécoins in één keer kunt bemachtigen. Het is gauw verdiend, maar het is soms goed zoeken naar de juiste link hiervoor.

Via bepaalde links wordt je wegwijs gemaakt hoe je aan gratis Pokécoins kunt komen. Je moet er echter wel voor waken dat je je niet laat misleiden. Via sommige links wordt er gevraagd naar je inloggegevens om je op die manier ingang te geven tot het verdienen van extra Pokécoins. Op deze manier geef je echter inzage in je eigen Pokémon spel en geef je vrij spel aan hackers. Er zijn dus verschillende hacktools in de omloop die het mogelijk maken om Pokécoins te bemachtigen zonder dat je daarvoor betaalt, maar wees er alert op dat je niet zelf wordt gehackt .

Met Pokécoins kun je dus veel meer in het spel en zijn bepaalde opties die niet voor de niet betalende speler beschikbaar zijn maar wel voor jou. Aan de ene kant is dit niet eerlijk maar aan de andere kant weerhoudt het een goede Pokémonspeler er niet van om zich extra in te zetten om ook zonder extra te moeten betalen voor de Pokécoins toch Pokécoins te bemachtigen en daarmee het spel mee te kunnen doen. Kopen van Pokécoins is toch nog altijd het makkelijkst en de snelste manier op Pokécoins te krijgen. Bovenal blijft het een commerciële aangelegenheid en gaat het er uiteindelijk altijd om dat er geld wordt verdiend. Dit geldt ook voor het Pokémon spel.

Pokécoins kopen Android

Het zal niemand zijn ontgaan dat Pokémon Go in korte tijd razend populair geworden is. Met behulp van augmented reality en gps kun je op je Android-smartphone Pokémons zien verschijnen die je tegenkomt op plekken in de echte wereld. Pokécoins zijn één van de belangrijkste aspecten van dit even revolutionaire als nostalgische spel. Met pokécoins kun je zogeheten microtransacties doen in de daarvoor bestemde shop. Je kunt dan gadgets aanschaffen waarmee je het spel optimaal kunt spelen. Pokécoins, die per 100 te koop zijn voor een prijs van 99 cent, zijn dus als het ware de munteenheid in de wereld van Pokémon GO.

 

Wat kun je ermee?

Pokécoins zijn niet uitsluitend per 100 te koop voor een prijs van 99 cent. Je kunt ook 550 Pokécoins kopen voor 4,99 euro, 1200 voor 9,99 euro, 2500 voor 19,99, 5200 voor 39,99 of 14500 voor 99,99 euro. De Pokécoins worden dus relatief goedkoper naarmate je er meer van koopt. Maar wat kun je nu eigenlijk met die Pokécoins? Zoals gezegd kun je er gadgets mee kopen waardoor het spel eenvoudiger wordt. Bijvoorbeeld Poké balls, waarmee je Pokémons kunt vangen. Of Incense, een item waardoor Pokémons een half uur lang naar je toekomen. Er zijn tevens Lucky Eggs waarmee je je punten kunt verdubbelen, en Egg Incubators die ervoor zorgen dat je ei uitkomt als je loopt.

 

Hoe krijg je Pokécoins op je Android?

Om Pokécoins aan te schaffen dien je ten eerste Pokémon Go op te starten via Android. Vervolgens klik je in het venster genaamd ‘Map View’ op de button ‘Main Menu.’ Daarna klik je op de ‘shop’ button en ten slotte klik je helemaal onderaan op de ‘pack of Pokécoins’ die je wilt kopen. Als je hebt aangegeven welke pack of Pokécoins je wilt kopen, word je doorverwezen naar de Google Play store om de koop af te ronden. Hierna verschijnen de Pokécoins in je account en dan kun je ze gebruiken om er premium items mee te kopen.

Pokécoins kopen iOs

Het in juni 2016 uitgebrachte Pokémon Go heeft in korte tijd vele harten veroverd. Met het spel kun je Pokémons tegenkomen in het echte leven die je dan ziet verschijnen op je iOS-toestel doordat gebruik wordt gemaakt van augmented reality en gps technieken. Het is vervolgens het doel om de Pokémons te vangen en te trainen. Om het spel optimaal te kunnen spelen is het gebruik van Pokécoins vrijwel onontbeerlijk. Pokécoins zijn valuta in de virtuele Pokémon wereld waarmee je items kunt kopen die het spelen van Pokémon Go vergemakkelijken. Pokécoins kun je kopen via iTunes, maar er zijn ook mogelijkheden om ze gratis te verwerven.

 

Pokécoins kopen en gebruiken

Pokécoins kun je kopen door in het venster ‘Map View’ te klikken op ‘Main Menu’. Vervolgens klik je op de ‘shop’ button en dan kun je een ‘pack of Pokécoins’ naar keuze selecteren. Je kunt bijvoorbeeld 100 Pokécoins kopen voor 99 cent, maar het is ook mogelijk om 14500 Pokécoins te kopen voor 99,99 euro. Als je de pack of Pokécoins geselecteerd hebt, wordt je doorgestuurd naar iTunes waar je de aankoop kunt voltooien. Nu kun je de Pokécoins gebruiken om er premium items mee te kopen. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan Poké balls, Incense, Lucky Eggs of Egg Incubators.

 

Gratis Pokécoins

Natuurlijk is niet iedereen bereid om te betalen voor Pokécoins, voor deze mensen is het een uitkomst dat je Pokécoins ook gratis kunt vergaren. Om dit te doen moet je allereerst een Pokémon Gym vinden om vervolgens jouw Pokémons aan deze Gym toe te voegen. Het aantal Pokécoins dat je krijgt is afhankelijk van het aantal Pokémons dat je hebt gestald in de Gym. Vervolgens klik je op de Pokéball die onderaan je scherm staat, en daarna op ‘shop’ in het menu. Ten slotte klik je op de button helemaal rechts bovenin. Voor elke Pokémon die je hebt gestald in de Gym, krijg je om de 21 uur tien Pokécoins uitgekeerd.

Pokémon go Guides

Pokémon go guide I Een beginnersguide voor Pokémon go met algemene uitleg (1/3)
Pokémon go guide II Een beginnersguide voor Pokémon go met algemene uitleg (2/3)
Pokémon go guide III Een beginnersguide voor Pokémon go met algemene uitleg (3/3)
Item Guide Alles wat je moet weten over de items in Pokémon go
Gym Guide Alles wat je moet weten over gyms in Pokémon go
Levelen & XP Guide Tips om sneller te levelen en meer xp te behalen
Egg Guide Alles wat je moet weten over eggs in Pokémon go
App Guide Alles wat je moet weten over de functies binnen de app
Pokémon guide Een complete Pokédex met alle info over de Pokémon in Pokémon go