Pokécoins in Pokémon go

Pokémon Go is een interactief spel dat gratis te downloaden en te spelen is. Door rond te lopen kun je allerlei Pokémon verzamelen. Om verder te komen in het spel zal je onder andere gebruiken moeten maken van Pokécoins. Dit is het betaalmiddel in het spel. Met de zogenoemde Pokécoins kun je items kopen die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om Pokémon te vangen. Wat zijn Pokécoins precies en waar kun je ze voor gebruiken? Hoe kom je aan gratis en betaalde Pokécoins?

Wat zijn Pokécoins?

pokecoins-268x300De Pokécoin is de munteenheid en het betaalmiddel in het spel. Met deze munten kun je nuttige items kopen, zoals Pokéballen, Revives en drankjes. Door het gebruik van deze items zal sneller een goede Pokémontrainer worden. Daarnaast kun je met Pokécoins bijvoorbeeld ook meer ruimte kopen voor in je tas. Dit betekent dat je ook meer Pokémon kunt verzamelen. In het spel zijn de Pokécoins veel waard. Als je het spel speelt zal je af en toe wat van deze muntjes krijgen. Dit is echter minimaal, maar met veel geduld en uithouding kun je het spel prima spelen en nieuwe items verdienen.

Waar kun je Pokécoins zoal voor gebruiken?

Pokécoins kun je gebruiken om items en upgrades te kopen in de shop. Om bijvoorbeeld Pokémon te vangen heb je Pokéballs nodig. In het begin van het spel zal je hier vijftig van krijgen. Deze voorraad zal echter hard gaan, waardoor je er wellicht nog wat bij moet kopen. Deze kun je met Pokécoins kopen in aantallen van 20, 100 of 200 stuks. Met de Pokécoins kun je ook andere hulpmiddelen kopen, zoals Lure Module en de Incense. Deze zorgen ervoor dat er voor 30 minuten lang Pokémon worden aangetrokken. Met de Lucky Egg kun je voor een half uur het dubbele aan XP verdienen. Ook kun je met de munten een drankje kopen om je verzwakte Pokémon te herstellen of weer tot leven te wekken.

Upgrades

Om meer ruimte in je tas te creëren kun je een upgrade kopen voor je tas. Deze kost 200 Pokécoins. Hetzelfde geldt voor de ruimte in je Pokédex. Dit is de lijst van Pokémon die je hebt verzameld. Als je te weinig ruimte hebt, zal je extra ruimte moeten bijkopen. Een upgrade van 50 Pokémon kost je 200 Pokécoins. In het spel kun je bij de verschillende Pokéstops ook eieren verdienen. Deze worden de Poké eggs genoemd. Om deze eieren uit te laten broeden, moet je het ei in de egg incubator stoppen. Wil je hier meer dan één ei in kunnen plaatsen? Dan zal je een upgrade moeten kopen met Pokécoins.

Betaalde Pokécoins

De snelste manier om aan Pokécoins te komen is door ervoor te betalen. Voor een bedrag van €1,09 krijg je honderd Pokécoins. Het maximale aantal Pokécoins dat je kunt kopen is 14.500. Hiervoor betaal je €109,99. Zoals eerder genoemd kun je hiermee ook meer ruimte kopen in je tas. Dit kost je ongeveer 500 munten. Ook zijn er andere leuke items en modules die je kunnen helpen bij het vangen en trainen van je Pokémon. De shop biedt vaak leuke deals aan, waarmee je soms goedkoper uit bent. De Pokécoins kun je aanschaffen in de shop van het spel.

Gratis Pokécoins verdienen

Wil jij geen geld uitgeven aan Pokécoins? Er zijn zeer zeker ook andere manieren om Pokécoins te verkrijgen. Door het verdedigen van de gym kun je geld verdienen en je schijnt ook een zak met geld van Professor Oak te krijgen. Daarnaast krijg je op verschillende plekken gratis items. Onthoud wel dat andere spelers, die wel Pokécoins kopen, een streepje voorhebben. Desondanks is het spel zonder investering goed te doen. Het vergt alleen wat meer geduld en doorzettingsvermogen.

Pokécoins verdienen met de Gym

Dit is een van de beste manier om dagelijks Pokécoins te verdienen. Hiervoor moet je de Gyms onder andere bewaken. Elke eenentwintig uur dat je een Gym bezit, levert je tien Pokécoins op. Er zijn maximaal tien van deze Gyms te verdedigen. Dit betekent dat je er maximaal honderd per dag kunt verdienen. Dit staat gelijk aan twintig nieuwe Pokéballen.

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..