Pokémon go bot

Zoals elk spel heeft Pokémon Go ook cheats om het spel te vereenvoudigen. Het gebruik van een Pokémon Go bot maakt het je helemaal makkelijk. De bot maakt gebruik van een valse Pokémon trainer die al het werk voor je doet. Je kunt hierdoor levels bereiken, zonder hiervoor enige moeite te doen. Het beweegt, zoals jijzelf zou doen. Het verschil is dat je Pokédex zo is gevuld, je moeiteloos levels omhoog schiet en dat je XP aanzienlijk stijgt. Om niet ontdekt te worden dat je valsspeelt, want dat ben je in principe aan het doen, bootsen de bots menselijk gedrag na.

De werking van bots

Een bot neemt als het ware je account over. Je kunt de loopsnelheid instellen, waardoor de bot jouw looptempo aanneemt. De bot speelt het spel en zoekt automatisch Pokémon bij je in de buurt. Hij wandelt daarnaar toe en vangt moeiteloos de Pokémon. Waar jij als trainer je best moet doen om de Pokéball de juiste richting in te gooien, gooit de bot hem probleemloos. Daarna gaat de bot vanzelf weer op zoek naar nieuwe Pokémon in de nabije omgeving. Zelfs de sterkere Pokémon, met een hoge CP-waarde, worden gevangen.

 

Het spel wordt voor je gespeeld

Niet alleen vangen de bots Pokémon, ze maken ook geregeld een tussenstop bij een Pokéstop om je te voorzien van allerlei extra’s, zoals Pokécoins, Poké Eggs, Potions en Rasspberries. Je Pokédex wordt continue aangevuld met hebbedingen. Daarnaast komen de Poké Eggs moeiteloos uit en je kunt probleemloos Pokémon evolueren. De bot voert handelingen uit, zoals jij dit ook zou doen. Het bootst jouw gedrag na. Vanuit je luie stoel laat je dit spel spelen door de nep trainer. Je hoeft de kou niet in om Pokémon te vangen, maar je stelt gewoon de gewenste geografische locatie in.

 

Spelen vanuit een ander land

Je kunt met het instellen van een willekeurige locatie, ook fictief in een ander land spelen. Hierdoor denkt je Pokémon Go app dat je in Frankrijk het spel speelt, terwijl je in de realiteit gewoon thuis bent. Op deze manier kun je andere Pokémon vangen, zoals de exotischere types in Brazilië. Je kunt de geografische locaties niet eindeloos wisselen, omdat grote verschillen in locaties zeker worden opgemerkt. Om op safe te spelen en om zo min mogelijk risico te lopen, kun je dus beter een eenmalig uitstapje maken van een paar dagen. Blijf zo realistisch mogelijk.

 

Verschillende bots

Er zijn inmiddels verschillende bots op de markt waar je gebruik van kunt maken. Necrobot vangt automatisch Pokémon en berekent de snelste route via alle Pokéstops in de buurt. Je kunt gratis gebruik maken van deze bot, alleen wordt er wel om een donatie gevraagd. PokéBuddy is geheel gratis te gebruiken en verzamelt, net zoals de Necrobot, items. Eigenlijk werkt bijna elke bot hetzelfde. Je account wordt beheerd door de bot en hij doet exact wat jij ook zou doen, alleen dan vele malen sneller. Je eigen tempo valt in het niets, bij een bot.

 

Levels bereiken zonder moeite

Het klinkt aanlokkelijk om een bot te gebruiken om Pokémon Go te spelen. Je bereikt de moeilijkste levels, zonder hiervoor al te veel moeite voor te doen. Je XP stijgt in een korte termijn, je rugzak zit vol items en je vangt moeiteloos de ene Pokémon na de andere. Het is bijna te mooi om waar te zijn. En dat is het eigenlijk ook. Het is verboden en je loopt het risico om eeuwig verbannen te worden uit de wereld van Pokémon Go. Logisch dat je account wordt afgesloten, omdat het gebruik van bots in strijd is met de gebruikersvoorwaarden.

 

Geen eerlijk spel

Niet alleen loop je het risico dat je account wordt gedeactiveerd, maar je jaagt ook andere Pokémon spelers tegen je in het harnas. Zij doen erg veel moeite om op eigen kracht Pokémon te vangen en om deze sterker te laten maken. Er zijn genoeg spelers die al hun zakgeld spenderen aan het kopen van items. Het is dan ook niet aan te raden om tegen andere spelers te vertellen dat je een bot gebruikt. Ze zullen het namelijk niet waarderen om begrijpelijke redenen. En zeg nou zelf, het spel verliest zo zijn charme.

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..