Pokémon go PC

pokemon go op pc

Pokémon go is officieel gemaakt om op je smartphone te spelen. Maar hoe handig zou het zijn als je Pokémon go op je PC kan spelen? Er is een speciale manier waarmee je Pokémon go op de computer spelen kunt. Op deze pagina geven wij jou tips en de toegang tot de manier om op je PC dit spel te spelen.

Pokémon go voor pc Downloaden

Als eerst moet het bestand waarmee je kunt spelen gedownload worden. Na het downloaden is het van belang dat je een locatie invoert met de Fake GPS. Op deze manier kun jij bijvoorbeeld naar Kijkduin of andere goede Pokémon plekken om er een te vangen.

Wij hebben een handleiding gevonden waarin staat uitgelegd hoe je dit kunt doen. Download de handleiding en volg stap voor stap de manier om toegang te krijgen. Alleen op deze manier is het mogelijk om Pokémon op je computer te krijgen.

Voordelen van spelen op je pc

Pokemon go computer spelHet spelen van op je computer brengt een aantal voordelen met zich mee. We zullen de voordelen even benoemen:

  • Je hoeft de kou niet in. (Met name in de winter is het toch superhandig om Pokémon go vanaf je huiskamer te kunnen spelen in plaats van naar buiten te moeten gaan?)
  • Jij bepaalt de locatie. Je hoeft niet meer op pad te gaan, met slechts enkele klikken kun jij na een locatie die jij bepaalt.
  • PC Gamen is voor sommige mensen leuker, ben jij een van de mensen die liever achter de computer speelt?

Kritiek

Er zijn Pokémon fans die dit als valsspelen zien, dit is dus wel een kritiek punt. De keuze is aan jou. Wil je vanuit je huiskamer spelen of niet? De handleiding legt het jou uit.

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

1 reactie

  1. alex schreef:

    waar staat de handleiding en waar de link voor de download ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..