Pokémon go server status

Pokemon go server statusHet kan voorkomen dat je game niet wilt opstarten of dat je maar blijft rondrennen en die ene Pokémon maar niet te pakken kan krijgen. Je zal dan waarschijnlijk als eerste denken aan een storing aan je mobiel, maar dat hoeft in de meeste gevallen niet zo te zijn. Omdat er veel andere spelers zijn kan het zijn dat de server van de aanbieder van Pokémon Go overbelast is geraakt. Dat is vervelend en om zeker te weten wat de status van de Pokémon Go server is kan je die online raadplegen.

Pokémon Go server status checken

Het is bijna niet voor te stellen maar in Nederland alleen al zijn er 1,3 miljoen mensen die Pokémon Go op hun mobiel hebben. En het grootste deel van deze mensen spelen het spel met regelmaat. Het is dan ook niet zo gek dat de server overbelast kan raken, zeker als we allemaal tegelijk online zijn. Om te checken wat de Pokémon Go server status is kan je naar mmoserverstatus.com gaan. Hier zie je een lijst van alle landen in Europa met daarbij de eventuele vertraging vermeld. Zolang de getallen in ms staan aangeven is er geen noemenswaardige vertraging en kan je het spel gewoon opstarten en spelen.

 

Live map van actuele storingen

Op de site downdetector.com kan je zien welke stopringen er zijn en hoe intens die zijn. Daarnaast kan je terug kijken en zien op welk tijdstip de meeste problemen gemeld zijn. De site geeft ook weer welke problemen het meest gemeld zijn en welke issues er zijn opgelost. Daarnaast kan je door op de Live Outage Map te klikken zien waar ter wereld de meeste storingen zijn, of zijn geweest. In Europa kunnen momenteel de meeste storingen voorkomen omdat aan deze kant van de wereld recent een serie landen is toegevoegd waardoor er miljoenen spelers bij zijn gekomen.

 

Feedback van andere spelers

Een meer persoonlijke manier om te weten te komen wat de Pokémon Go server status is, is door de website cmmcd.com te bezoeken. Hier worden de ervaringen en feedback van gebruikers van Pokémon Go omgezet tot een status van de server. Je ziet meteen de Pokémon Go server status aangegeven. Die kan goed zijn, instabiel of slecht. Zo weet je meteen of je online kan gaan of misschien even moet wachten tot de status weer goed is. De website is doorgaans vrij accuraat en laat ook de geschiedenis van de status zien.

 

 

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..