Welke items kun je het beste kopen met echt geld?

pokecoins
Pokémon is een game dat je gratis kunt spelen. Door het bezoeken van Pokéstops kun je gratis items krijgen en door je Pokémon in een Gym te plaatsen kun je Pokécoins verdienen. Om de competitie een beetje op te voeren en anderen een stapje voor te zijn, kun je ook echte euro’s in het spel investeren. Maar, voordat jij je zuurverdiende geld uitgeeft aan random items, lees dan eerst even onze tips door. Wij leggen je uit waaraan jij je geld het beste kunt besteden. Een eerste tip: spendeer je Pokécoins niet aan Pokéballs. Als je maar vaak genoeg Pokéstops bezoekt, zal je genoeg Pokéballen krijgen. Daarnaast krijg je bij de Pokéstops alle items die je nodig hebt. Je kunt je geld het beste aan de volgende items besteden:

Lucky Eggs

Bij het behalen van bepaalde levels zal je Lucky Eggs krijgen. Deze eieren verdubbelen de XP voor 30 minuten. Dit betekent dat jij zoveel mogelijk acties moet verrichten binnen dit half uur. De Lucky Eggs kunnen je flink vooruithelpen met het tijdelijk verdienen van meer XP. Onthoud wel dat de tijd blijft lopen, ongeacht of je online bent of niet. Zorg dus dat je een half uur de tijd hebt en deze ook goed benut. Voor 80 Pokécoins heb jij een Lucky Egg in je bezit. Voor 240 Pokécoins heb je er drie. Voor de aanschaf van 100 Pokécoins, betaal je 0,99 eurocent. Dit betekent dat je voor één ei nog geen euro betaald.

Incense en Lure Modules

Een Incense lokt Pokémon naar je toe die zich verbergen. Dit item werkt 30 minuten en kost je 80 Pokécoins. Een pakketje van 8 kost je 500 Pokécoins. Een Lure Module heeft hetzelfde principe als een Incense, maar is veel effectiever. Deze trekt niet alleen voor jou, maar ook voor iedereen bij jou in de buurt meer Pokémon aan voor maar liefst 30 minuten. Het maakt niet uit of ze een paar straten verderop zijn, op de kaart is aangegeven wanneer er een Lure Module is geactiveerd. Zo maak je misschien ook nog vrienden tijdens het spelen van Pokémon Go. Lure Modules zijn verkrijgbaar voor 100 Pokécoins.

Uitbreiding van tasinhoud en Pokémon index

Het beste is om elke Pokémon te vangen die je tegenkomt. Houd de sterkste Pokémon (met de meeste CP), maar verdien ondertussen wel XP, candy en stardust. Met een tasuitbreiding kun jij meer items houden, zoals Pokéballs, drankjes, Lucky Eggs, Lure Modules en andere items waar jij je geld aan wilt besteden. Voor slechts 200 Pokécoins breid jij je index of tas uit met een capaciteit van 50 Pokémon en/of items. Elke upgrade kost hetzelfde, dus het maakt niet uit of je één of meerdere upgrades tegelijk koopt. Als je alles bij elkaar optelt, zal je erachter komen dat alle genoemde items kan kopen, zonder meer dan 10 euro te besteden aan Pokécoins. En met deze items kun je heel wat XP en Pokémon verdienen.

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..