Dit wist jij nog niet over Pokéstops (5 tips)

pokestop pokemon go

Een Pokéstop is een plek waar je bepaalde items zoals Pokéballs en Pokemon Eggs kan vinden. Deze Pokéstops zijn te vinden op de kaart en zijn vaak in de buurt van monumenten, kunstige elementen of bepaalde plekken die historisch heel belangrijk zijn of zijn geweest. Hoe herken je een Pokéstop, hoe veel items kan ik er halen en wat zijn de slimme trucjes om er alles uit te halen?

1: De Pokéstop is niet altijd herkenbaar

Nouja, niet altijd herkenbaar is misschien niet helemaal waar. Als je bij een Pokéstop aankomt, zal dit icoontje blauw zijn. Maar dit is niet altijd zo, want het icoontje kan ook paars zijn. Dit houdt in dat je de komende 5 minuten niet meer items kan verzamelen van de Pokéstop. Als je dus het icoontje ziet kun je meteen gaan verzamelen of je moet even wachten. Is het icoontje paars na het verzamelen? Het is geen probleem om daarna weer te gaan verzamelen, want je mag oneindig bij elke stop gaan verzamelen.

2: Een Pokéstop krijgt altijd weer nieuwe items

Als er toevallig een Pokéstop bij je in de buurt is, heb je veel geluk. Dan kun je namelijk elke 5 minuten de stop checken op items. Deze items verzamel je door op het icoontje te drukken. Dan krijg je een ‘Photo Disc’ te zien, waar items te zien zijn in bubbels. Als je items wil, moet je op de bubbel klikken. Heel simpel dus.

3: De Pokéstop zit niet vol met 20 items

Als je eenmaal aan het verzamelen bent bij een Pokéstop, kun je uitgaan van ongeveer 3 of 4 items die je mag verzamelen. De items die je kan verzamelen zijn bijvoorbeeld Pokéballs, Pokemon Eggs, Revives, Potions en andere producten. Verder is het belangrijk te weten dat je alleen items kan verzamelen als je stil staat bij de Pokéstop. Het heeft geen zin om in een bus of trein naar een Pokéstop te gaan als deze niet gaat stoppen als hij er ook daadwerkelijk is.

4: De items die je kan verzamelen hangen af van het level waarin je zit

Ben je nog niet in level 5? Dan kan je bij een Pokéstop alleen Pokéballs en Pokemon Eggs krijgen. Als je boven level 5 bent, dan kan je soms wel 6 Pokéballs in één keer krijgen. Maar ook andere items komen dan naar voren, zoals Revives en Potions. Deze kun je gebruiken in de gym of tijdens battles met andere Pokémons.

5: Je kunt mensen naar een Pokéstop trekken door een Lure Module aan te schaffen

Als je in de in-game shop een Lure Module aanschaft, kan je deze plaatsen bij een Pokéstop. Op deze manier trek je meer mensen aar een Pokéstop. Je kunt op de kaart zien als een Pokéstop ‘gelured’ is. Hoe dit precies werkt, is iets te lang om uit te leggen en daarom is het aan te raden om hier meer onderzoek naar te doen.

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..