Dit wist jij nog niet over het verdedigen van gyms in Pokémon go ( 5 tips)

gym verdedigen 5 tipsAls je ervoor hebt gekozen om actief te zijn in gyms, dan is het belangrijk te weten wat je allemaal moet kunnen en willen om een gym te verdedigingen. De verdediging hangt voor een groot deel af van de aanval die gedaan wordt, maar er zijn wel een paar simpele dingen die je verdediging kunnen versterken. Hieronder staan 5 dingen genoemd die belangrijk zijn om te weten als je een gym gaat verdedigingen en die je misschien nog niet wist.

1: Gezondheid

Belangrijk is de gezondheid van de Pokémon. Dit bepaalt in grote mate hoe effectief je Pokémon is in zijn verdediging. Dit komt omdat de Pokémon die moet verdedigingen zelf niet de kennis heeft om te bepalen welke hogere DPS moveset hij moet gebruiken om minder HP te verliezen. HP staat voor de gezondheid van je Pokémon. Als je Pokémon gewond raakt in een gevecht, gaat hij naar beneden in HP. Daardoor is de Pokémon minder sterk. Hij kan dus gewond raken of knocked-out raken. Beide zijn erg vervelend, dus zorg ervoor dat de gezondheid van je Pokémon voor een gevecht al sterk genoeg is.

2: De beste move

De beste move om te doen in een gevecht is een snelle move met een hoge mate van schade (quick move). Dit is het beste, omdat de DPS (Damage per Second) geen hele nauwkeurige manier is om de schade aan de Pokémon te meten is. Als je de verdedigende partij bent, kan het handig zijn om te weten hoe veel schade je kan krijgen. Dit is afhankelijk van de aanval van de aanvaller en jouw verdediging en het level waarin je zit.

3: Dodging

Dodging is het ontwijken van een aanval. Hierdoor voorkom je dat je schade krijgt aan je Pokémon. Dit kan belangrijk zijn om te doen op bepaalde momenten in het gevecht, omdat schade aan een Pokémon erg slecht is. Je moet deze dan weer genezen, en als ze helemaal knocked-out zijn, dan moet je veel energie steken in het op de been helpen van de Pokémon. Dodging is vaak niet mogelijk, afhankelijk van welke aanval er gedaan is.

4: Verdediging is altijd de zwakke partij

Het is altijd lastig om te verdedigen, omdat het verdedigen afhangt van de Pokémon die aanvalt. Je kunt dus altijd maar relatief goed zijn in verdedigen. Het is daarom beter om te werken met een Pokémon waarvan nog niet zo goed duidelijk is wat hij wel of niet kan, omdat deze Pokémon nog kan leren van aanvallen van de Pokémons die tegen hen strijden.

5: DPS is niet goed om naar te kijken, de schade van de aanval wel

Omdat dodging en specifieke aanvallen een bepaalde tijd hebben om uitgevoerd te worden en omdat ze een cooldown hebben, kun je met simpel denkwerk bedenken dat DPS (Damage per Second) niet echt waarde heeft, omdat je een aanval uitvoert per 1,5 seconde. Het is daarom beter om te kijken naar wat de schade van de aanval is of zal zijn.

admin

Ze noemen me ook wel Ash Ketchum

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poképedia.nl is VOLLEDIG GRATIS

We vragen slechts een Like op onze pagina om toegang te krijgen..